top of page
skull polygon.JPG

Het MKA Centrum Westhoek-Westkust bestaat uit een associatie van 4 ervaren kaakchirugen. Naast 3 erkende Mond-, Kaak- en Aangezichts-chirurgen en 1 stomatoloog is ook een tandarts-narcodontiste werkzaam binnen het department. Door hun unieke en hechte samenwerking kunnen zij voor u in elke tak van de specialiteit Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie de beste zorgen aanbieden.

 

Opererend vanuit 2 moderne regionale ziekenhuizen bestrijken wij als enige centrum de uitgestrekte Belgische Westhoek en Westkust, alsook het gebied ten zuiden van de taalgrens. Het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper is een ultramodern ziekenhuis met een capaciteit van een vijfhonderdtal bedden. Ook het AZ West Ziekenhuis te Veurne werd recent aan grondige renovaties onderworpen en telt nu meer dan 250 bedden. Op beide locaties werken wij in de best mogelijke omstandig-heden en met de meest moderne state-of-the-art technieken.

Met uitzondering van de behandeling van aangeboren gelaats-afwijkingen bieden wij u een volledig zorgaanbod aan. Hieronder kan u alvast gedetailleerde informatie terugvinden omtrent onze behande-lingen.

vector%20mondheelkunde_edited.png
mondheelkunde
implantologie
vector%20implantologie_edited.png
kaakchirurgie
vector%2520kaakchirurgie_edited_edited.p
oncologie
vector%2520oncologie_edited_edited.png
traumatologie
vector%20trauma_edited.png
botreconstructie
vector%20bone_edited.png
snurken en OSAS
vector%20osas_edited.png
speekselklieren
3D planning
vector%203d_edited.png

Exceeding expectations one at a time

bottom of page