top of page

MKA Centrum Westhoek - Westkust

MKA chirurgie operatiezaal

Het MKA Centrum Westhoek-Westkust bestaat uit een associatie van 4 ervaren kaakchirurgen die werkzaam zijn in het Jan Yperman Ziekenhuis te Ieper en in het ziekenhuis AZ West te Veurne.

 

In deze twee regionale ziekenhuizen in de Westhoek, kan u terecht voor een breed spectrum aan behandelingen binnen de Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie. Al onze chirurgen beschikken over een dubbele kwalificatie als arts en tandarts en volgden een medische specialisatie tot Stomatoloog of Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurg.

Door continu samenwerken, overleggen en vernieuwen wordt een unieke sfeer gecreëerd waarbij elke patiënt een geheel aan zorgen krijgt om het allerbeste resultaat te bereiken, en dit doorheen het hele traject van de behandeling. Zo krijgt u specialistische zorg op topniveau.

dr. C. Verhelst
dr. E. Matthys
dr. O. Bouckenooghe
dr. A. De Mol

stomatologie,

Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie

stomatologie,

Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie

stomatologie,

Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie

stomatologie,

Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Het MKA Centrum Westhoek-Westkust kan reeds meerdere jaren rekenen op de ondersteuning door een geoefend team van ervaren verpleegkundigen. Zowel de chirurgen als patiënten zullen steeds op hun deskundige assistentie beroep kunnen doen. U zal hen ongetwijfeld ontmoeten tijdens uw consultatie of behandeling.

 

Het medisch secretariaat is uw eerste aanspreekpunt bij alle afspraak gerelateerde vragen.

verpleegkundigen MKA Jan Yperman
bottom of page